ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ για την Egypt Air! Απειλή για βόμβα στην πτήση Κάιρο - Πεκίνο και προσγείωση στο Ουζμπεκιστάν

Στρατής Μαζίδης

Ένα airbus Α-330-220 της EgyptAir που εκτελούσε την πτήση Κάιρο στο Πεκίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Ουζμπεκιστάν λόγω απειλής για ύπαρξη βόμβας.

Όπως ανακοίνωσε το πρωί ο κρατικός αερομεταφορέας Uzbekistan Airways υπήρχαν 118 επιβάτες και 17 μέλη του πληρώματος επί του αεροσκάφους το οποίο εκκενώθηκε με ασφάλεια.

Αιγυπτιακές πηγές ειδικών της αεροπορίας δήλωσαν ότι επρόκειτο για ψευδή απειλή για βόμβα η οποία ανάγκασε την πτήση της EgyptAir για να κάνει την προσγείωση.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ουζμπεκιστάν στην πόλη Urgench τρεις ώρες μετά που απογειώθηκε από το Κάιρο στις 2330 χθες βράδυ και

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι υπήρξε ανώνυμο τηλεφώνημα για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού επί τους αεροσκάφους.

Τέλος σημειώνεται πως η EgyptAir έχει λάβει μια σειρά από απειλές για βόμβα μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της στη Μεσόγειο στις 19 Μαΐου και όλες έχουν αποδειχθεί μακάβριες φάρσες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail