Τούρκος έγινε ο Τσαβούσογλου κι απειλεί: πάω στη Γερμανία, κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να με σταματήσει

Freepen.gr - Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να συναντήσει πολίτες στο Αμβούργο σήμερα μετά την ακύρωση της κράτησης δωματίου αλλά και της αίθουσας συσκέψεων από Γερμανούς αξιωματούχους.

"Πάω στο Αμβούργο σήμερα. Απόψε θα συναντηθώ με τους πολίτες μας στο Αμβούργο. Κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει. Κανείς δεν θα έπρεπε καν να προσπαθήσει να το σταματήσει. Δε θέλουμε να έχουμε κακές σχέσεις με τη Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Ωστόσο, δε θα διστάσουμε να ανταποκριθούμε στις εχθρικές ενέργειες".

Δύο ξεχωριστές συναντήσεις των Τούρκων υπουργών Bekir Bozdag και Nihat Zeybekci στη Γερμανία είχε ακυρωθεί από τις τοπικές γερμανικές αρχές την περασμένη εβδομάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail