Πολύ "δυνατή" εταιρεία η ΕΝΙ και ακόμη "ισχυρότερη" η Ιταλία ως χώρα

ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ(fb)

Αλλά είπαμε το καλάθι του σουλτάνου είναι γεμάτο από ιταλικά όπλα... για αυτό οι διπλωμάτες στη Κύπρο ας μελετούν λίγο καλύτερα τα δεδομένα πριν συμβουλέψουν τους αρμόδιους ποια σύμβαση να υπογράψουν.

Σε προετοιμασία αποχώρησης από το Οικόπεδο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ το γεωτρύπανο SAIPEM12000.

Το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν οι Ιταλοί ήταν να φύγουν και όχι να μπούνε σε επαναδιαπραγμάτευση μιας σύμβασης της Κυπριακής Δημοκρατίας με κάποιο τρίτο.

Αυτό είναι αλήθεια σε αντίθεση με ότι ισχυρίζεται η εταιρεία καθώς υπήρξαν σχετικές δηλώσεις από την Ιταλίδα Υπουργό Άμυνας με σχετική ανάρτηση στο twitter.

Από τις Βρυξέλλες η Ιταλίδα υπουργός Άμυνας Ρομπέρτα Πινότι.

«Αναζητούμε μια κοινά αποδεκτή λύση», δήλωσε η Ιταλίδα υπουργός.

«Είχα συναντήσει τον Τούρκο υπουργό και σε σύνοδο που είχε γίνει στην Ρώμη. Αναζητούμε μια κοινά αποδεκτή λύση, συνομιλούμε. Ανοίξαμε όλες τις διπλωματικές οδούς για να φτάσουμε σε λύση κοινής αποδοχής, ελπίζουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε η Ρομπέρτα Πινότι.

* Επισκεφθείτε και το αξιόλογο ιστολόγιο του κ. Τριάντη (minytor.blogspot.gr)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail