Το σκόρδο και το κρεμμύδι δίνουν ξεχωριστή γεύση και άρωμα στα φαγητά μας και επίσης τα συστατικά τους έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και η προστασία από τον καρκίνο.
Αναδημοσίευση από: onmed.gr
Αναδημοσίευση από: onmed.gr
Φημίζονται, ωστόσο, για τη δυσάρεστη μυρωδιά που προσδίδουν στην αναπνοή, την οποία συνήθως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με μια τσίχλα ή με το βούρτσισμα των δοντιών.
Ποιες άλλες λύσεις υπάρχουν αν θέλουμε να απολαύσουμε ένα γεύμα που περιέχει σκόρδο και/ή κρεμμύδι και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την αναπνοή μας δροσερή;
Στην παρακάτω gallery θα δείτε μερικές λύσεις που θα σας εκπλήξουν!
Πηγή: Medical News Today