Μελίνα Κονταξή - Τζιχαντίστρια λέει ότι το να παίρνεις τους γιεζίντι ως σκλάβους ορίζεται από το κοράνι. Η Κούρδισσα τη ρωτάει αν αυτό περιέχεται πράγματι στο ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων. Τότε η τζιχαντίστρια απαντάει ότι δεν ξέρει πολλά για το κοράνι.
Στον 21ο αιώνα άνθρωποι πουλήθηκαν ως σκλάβοι γιατί οι ισλαμιστές τους θεώρησαν άπιστους λόγω θρησκείας. Παρ' όλα αυτά οι θύτες κυριαρχούν στα μέσα και όχι τα θύματα. Όταν οι δράστες δεν είναι δυτικοί και τα θύματα δεν μπορούν να αποδοθούν στο δυτικό ιμπεριαλισμό, ο ανθρωπισμός δεν ενδιαφέρεται.
Ισλαμίστριες έβαλαν φωτιά σε σκηνές άλλων γυναικών επειδή τις θεώρησαν άπιστες. Βρίζουν γυναίκες δημοσιογράφους για τα ρούχα που φοράνε. Είναι τυχεροί οι τζιχαντιστές που οι Κούρδοι και οι σύμμαχοί τους δεν είναι ο Κόκκινος Στρατός το 45, γιατί δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τους ναζί.
ISIS wife on Yazidi sex slaves:— Afarin Mamosta (@AFAR1N) March 9, 2019
ISIS woman: If it's in the Quran then who am I to question it?
Kurdish fighter: But is it in the Quran?
ISIS woman: I don't know much about Quran pic.twitter.com/vOKPI4Kbho