Ο Ερντογάν ζητά συνεκμετάλλευση του πετρελαίου της Συρίας [που έκλεβε] για το...καλό των προσφύγων

Από την άφιξη του Ερντογάν στη Γενεύη, Turkish Presidency
Freepen.gr - Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τρίτη ότι τα αποθέματα πετρελαίου της Συρίας, πολλά από τα οποία βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Κούρδων και των ΗΠΑ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση έργων για την επιστροφή των Σύριων προσφύγων, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο Ερντογάν βρισκόμενος στη Γενεύη για το Global Refugee Forum παρουσίασε το δικό του όραμα για τους φυσικούς πόρους της Συρίας, με αντικείμενο τους οποίους έκανε μέχρι πριν λίγα χρόνια λαθρεμπόριο με το ISIS και τον έβγαζε στη φόρα με στοιχεία η σημερινή του σύμμαχος, Ρωσία [να τα λέμε κι αυτά]:

"Απευθύνω κάλεσμα, σας λέω ας βγάλουυμε μαζί το πετρέλαιο από τα κοιτάσματα πετρελαίου και στη συνέχεια υλοποιούμε έργα στην περιοχή της τρομοκρατίας και τοποθετούμε αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα πρόσφυγες πίσω στα σπίτια, τα σχολεία και τα νοσοκομεία τους. χρειάζονται περισσότερο πετρέλαιο".

Το...ειλικρινές ενδιαφέρον του Ερντογάν για τους πρόσφυγες είναι πραγματικά συγκινητό, πηγαίο και αυθόρμητο! Είμαστε...σίγουροι...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail