Η εργαλειοποίηση των τουρκικών σειρών ως μέσο προετοιμασίας μελλοντικών εξελίξεων

Freepen.gr - Μια άλλη οπτική του πολυσυζητημένου θέματος των τουρκικών τηλεοπτικών σειρών συζήτησαν σήμερα ζωντανά στον 98.4 του Ηρακλείου, ο παραγωγός Γιώργος Σαχίνης και ο αρθρογράφος μας, Στρατής Μαζίδης. Η Τουρκία μέσα από τη βιομηχανία του θεάματος περνά τα μηνύματα που θέλει εργαλειοποιώντας τρόπον τινά την ψυχαγωγία.

Ένα υβριδικό υπερόπλο που παρουσιάζει μια αψεγάδιαστη εικόνα της γειτονικής χώρας στο εξωτερικό και ιδίως την Ελλάδα. Ένα σύγχρονο ανεπτυγμένο κράτος που διαρκώς εξελίσσεται, μια κοινωνία με παραδοσιακές αρχές κι αξίες, καλές σκηνοθεσίες και εξαιρετική φωτογραφία. Επιπλέον εθνικά ζητήματα προωθούνται μέσα από τις σειρές όπως τα γυρίσματα στα Κατεχόμενα.

Τα ελληνικά νοικοκυριά ζυμώνονται με τη γείτονα στην καθημερινότητα τους για να μην υπάρξουν και πολλές αντιδράσεις εν όψει των εποχών της επερχόμενης συνεκμετάλλευσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail