Οι εξελίξεις στη Συρία με φόντο την Τουρκία της Ανατολικής Μεσογείου

Freepen.gr - Για την ταχύτατη επικράτηση του συριακού στρατού στο βόρειο μέτωπο της Συρίας και το πώς οι δυνάμεις Άσαντ επικρατούν με ό,τι αυτό σημαίνει για τον ρόλο της Ρωσίας αλλά και τις σχέσεις της με την Τουρκία, που όπως τόνισε ψάχνει μια νέα συμφωνία στην περιοχή, βλέποντας ειδικά στην περιοχή του Ιντλίμπ οι δυνάμεις που υποστηρίζει να εγκλωβίζονται, συζήτησαν ο παρουσιαστής του 98,4, Γιώργος Σαχίνης και ο αρθρογράφος μας Στρατής Μαζίδης.

Επίσης θίγεται το ζήτημα της ελληνικής απραξίας στο ζήτημα της ΑΟΖ καθώς επί δύο και πλέον μήνες η χώρα μας σε πρακτικό επίπεδο δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε. Χαρακτηρίζουμε τη Συρία ως δορυφόρο της Μόσχας, όταν εμείς ως κράτος δεν έχουμε δική μας άποψη για το παραμικρό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail