Χαφτάρ: Νόμιμοι στόχοι όλοι οι Τούρκοι στρατιώτες



Freepen.gr - Ο αρχηγός του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, στρατάρχης Khalifa Haftar, ζήτησε να στοχευθεί κάθε Τούρκος στρατιώτης και κάθε μισθοφόρος στο έδαφος της Λιβύης, θεωρώντας ότι είναι νόμιμοι στόχοι.

Ο Χαφτάρ διέταξε τόσο αξιωματικούς όσο και διοικητές σε όλους τους άξονες και στρατιώτες να συνεχίσουν τις μάχες, λέγοντας: «Αγωνίζεστε έναν ιερό πόλεμο που είναι ανοιχτός σε όλα τα μέτωπα».

Συνέχισε λέγοντας στο μήνυμά του: «Αντιμετωπίζετε έναν ολοκληρωμένο πόλεμο στον οποίο δεν υπάρχει τίποτα παρά νίκη, όπως συνηθίζουμε σε όλες μας τις μάχες κατά της τρομοκρατίας".

«Θα πολεμήσουμε και θα πολεμήσουμε μέχρι να διώξουμε τον Τούρκο αποικιστή», συνέχισε.

Ο Χάφταρ κάλεσε τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες της Γενικής Διοίκησης να στοχεύσουν όλους όσους «ποδοπάτησαν τη γη μας για να την καταλάβουν και κάθε μισθοφόρο και κάθε πράκτορα προδότη που πούλησε την πατρίδα στον αποικιστή και συμμετείχε στη σειρά της επιθετικότητας», σημειώνοντας ότι «η Ο νόμιμος στόχος των πυρών σας δεν μπορεί να έχει έλεος ή συμπόνια".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail