Ο Συριακός στρατός συγκεντρώνει μεγάλη δύναμη στο Ιντλίμπ: Έρχεται νέα επίθεση

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) συγκεντρώνει μια μεγάλη δύναμη στη νότια ύπαιθρο του Ιντλίμπ τις τελευταίες πέντε ημέρες, καθώς βαριά οπλισμένες συνοδείες συνεχίζουν να αναπτύσσονται στην περιοχή Jabal Al-Zawiya.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews.com στη βορειοδυτική Συρία, ο αραβικός στρατός της Συρίας έχει αναπτύξει αρκετές μονάδες από τις ένοπλες δυνάμεις έως την Jabal Al-Zawiya και τη βόρεια περιοχή της πεδιάδας Al-Ghaab, με τα περισσότερα από αυτά τα στρατεύματα να έχουν αναλάβει ρόλους πρώτης γραμμής.

Συγκεκριμένα, ο Συριακός Στρατός έχει συγκεντρώσει αυτά τα στρατεύματα γύρω από τον άξονα Kafr Nabl, όπου εκεί αντάλλαξαν βαριά πυρά και πυραύλους με τους αντάρτες και τους τζιχαντιστές συμμάχους της Τουρκίας στη Jabal Al-Zawiya.

Ταυτόχρονα, η Συριακή Πολεμική Αεροπορία ενέτεινε τις πτήσεις τους προς τις επαρχίες Idlib, Aleppo, Hama και Latakia πρόσφατα, παρά την παρουσία τουρκικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας.

Η Συριακή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε ακόμη και μια σειρά αεροπορικών επιδρομών στη βορειοδυτική Συρία την περασμένη εβδομάδα, με πρωταρχικό στόχο τους ξένους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκεστάν (TIP).


Το πιθανότερο είναι ότι ο στρατός θα κινηθεί από νότο προς βορρά μέχρι τον αυτοκινητόδρομο Μ-4 για να τον θέσει υπό τον έλεγχό του.

Εικόνες από την άφιξη ενισχύσεων του Συριακού Στρατού στο μέτωπο του Ιντλίμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail