Ένα κρούσμα δεν είναι ένας θάνατος. Μπορεί να είναι λίγες μύξες, ένα φτάρνισμα ή και τίποτα

mohamed_hassan / pixabay
Ένα κρούσμα δεν είναι ένας θάνατος. Μπορεί να είναι λίγες μύξες, ένα φτάρνισμα ή και τίποτα. Ο κορονοϊός δεν είναι πανούκλα, ώστε το κάθε κρούσμα να λογαριάζεται ως μελλοντικός πεθαμένος. Το γεγονός ότι παρουσιάζονται τα κρούσματα λες και είναι τίποτα χολέρες, ενώ ουσιαστικά είναι σαν να λέμε να ένα ακόμη κρούσμα γρίπης, γιατί περί αυτού πρόκειται, και ούτε καν, κάνει το όλο θέμα εκτός από γελοίο και εξαιρετικά ύποπτο.

Ελένη Παπαδοπούλου

Ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς με τον πανικό τους και την ευθυνοφοβία τους μη χρεωθούν οι ίδιοι θανάτους καταστρέφουν μία ολόκληρη χώρα. Και φυσικά κάποιος παίρνει τις τελικές αποφάσεις. Αυτός ο κάποιος έχει χάσει την μπάλα ως φαίνεται.

Η επαναφορά της συζήτησης του κορονοϊού, όταν τα κρούσματα, εκτός του ότι είναι σκέτο κρούσματα και τίποτα άλλο, είναι εισαγόμενα ή σε καταυλισμούς συγκεκριμένων ανεμβολίαστων γενικά ομάδων, είναι φανερό ότι είναι εκ του πονηρού.

Η δε δήθεν επικινδυνότητα της μετάδοσης σε μπιτσόμπαρο με νεολαία που κατά κύριο λόγο δεν νοσεί είναι επιχείρημα για ηλίθιους. Δεν θα πάρουμε. Θα κολλήσουν στην Μύκονο όσο κόλλησαν και από τα καρναβάλια στην Πάτρα που ξαμολήθηκαν στους δρόμους και όσο κόλλησαν στα σχολεία που άνοιξαν.

Η επιλεκτική ευαισθησία των Αρχών να πατάσσουν μία οικονομία που κάνει τζίρο 2,3 δις (Μύκονος), ενώ κοιτούν σαν χάνοι κομμουνισμένους διαδηλωτές, που καταστρέφουν οικονομίες, να συνωστίζονται λέει ότι κάτι πάει λάθος.

Ασε που το πρώτο κύμα, που είναι και το δυνατό πέρασε. Πλέον έχει εξασθενήσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με ένα σωρό γιατρούς που μίλησα αυτό μου είπαν. Απορώ αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια γιατί δεν το λένε.

Οπότε τα lockdown, που με τόση ευκολία ανακοινώνονται, λες και είμαστε σε καμιά χουντάρα, αφήστε τα για την επόμενη πανδημία. Εδώ μας τελείωσαν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail