Ρωσική οργή ξέσπασε από αέρος στο Ιντλίμπ: Τα αντίποινα των Sukhoi ήταν σκληρά

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε μια ισχυρή επίθεση εναντίον των τζιχαντιστών ανταρτών της ομάδας Hurras Al-Deen τη Δευτέρα, αφού η τελευταία εισέβαλε στις θέσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) κατά μήκος των διοικητικών συνόρων Χαμά-Ιντλίμπ τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με μια πηγή από το μέτωπο του almasdarnews στη βορειοδυτική Συρία, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε μια σειρά επιθέσεων στις τζιχαντιστικές θέσεις, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στον εξοπλισμό τους και προκαλώντας αρκετούς θανάτους.

Η πηγή είπε ότι τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα στόχευσαν τους τζιχαντιστές στην πόλη Ταντζάρα, ενώ επέκτειναν επίσης τις επιθέσεις τους σε περιοχές κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Ταυτόχρονα, ο αραβικός στρατός της Συρίας έστειλε επίσης ενισχύσεις σε αυτό το μέτωπο για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ασφάλειας κατά μήκος των πρώτων γραμμών της περιοχής Al-Ghaab Plain.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail