Πούτιν: Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη - Ετοίμαζαν επιχείρηση στο Ντονμπάς κι εισβολή στην Κριμαία

RIA Novosti / Μιχαήλ Κλιμέντιεφ
Freepen.gr - Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ είχε ξεκινήσει στρατιωτική ανάπτυξη στα εδάφη που γειτνιάζουν με τη Ρωσία κοντά στα ρωσικά σύνορα και πως όλα έδειχναν ότι μια σύγκρουση με τους νεοναζί ως αναπόφευκτη. 

"Το μπλοκ του ΝΑΤΟ ξεκίνησε ενεργή στρατιωτική ανάπτυξη σε γειτονικά μας εδάφη. Έτσι, δημιουργήθηκε συστηματικά μια απόλυτη απαράδεκτη απειλή για εμάς, επιπλέον, απευθείας στα σύνορά μας. Όλα έδειχναν ότι μια σύγκρουση με νεοναζί, Μπαντεριστές, στους οποίους οι ΗΠΑ και οι νεότεροι εταίροι είχαν στοιχηματίσει, θα ήταν αναπόφευκτη», είπε ο Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία. 

Ο Πούτιν είπε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν ήθελαν να ακούσουν τη Ρωσική Ομοσπονδία, είχαν εντελώς διαφορετικά σχέδια και πως ετοίμαζαν μια επίθεση στην Κριμαία. 

"Οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν ήθελαν να μας ακούσουν, πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα είχαν τελείως διαφορετικά σχέδια, και το είδαμε. Ανοιχτά, οι προετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη για μια άλλη τιμωρητική επιχείρηση στο Donbass, μια εισβολή στα ιστορικά εδάφη μας, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας" είπε ο Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία, μιλώντας στην Παρέλαση της Νίκης. 

Τέλος σημείωσε ότι στο Κίεβο ανακοίνωσαν την πιθανή απόκτηση πυρηνικών όπλων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail