Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν αποθήκη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με 70 χιλιάδες τόνους καυσίμων

Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε μια εγκατάσταση αποθήκευσης καυσίμων για την ουκρανική ομάδα στρατευμάτων στο Ντονμπάς, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

«Στην περιοχή της πόλης Zaporozhye, ένα χτύπημα πυραύλων υψηλής ακρίβειας κατέστρεψε μια εγκατάσταση αποθήκευσης με 70.000 τόνους καυσίμου που είχαν συσσωρευτεί για την υποστήριξη των επιχειρήσεων στο Donbass», αναφέρει η έκθεση.

Επιπλέον, κατέστη δυνατή η εκκαθάριση των αποθηκών πυραύλων και πυροβολικού και πυρομαχικών της 102ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας και της 72ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο Orekhov στην περιοχή Zaporozhye και στο Vuhledar στην DPR. 

Στην περιοχή Veliky Burluk, ρωσικές μονάδες έπληξαν το μπροστινό διοικητήριο της ομάδας δράσης του Χάρκοβο των ουκρανικών στρατευμάτων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail