Το ΝΑΤΟ σχεδιάστηκε ως όργανο αντιπαράθεσης — Κρεμλίνο

pixabay / Bluesnap
Freepen.gr - Το ΝΑΤΟ είναι ένα όργανο αντιπαράθεσης και όχι ειρήνης, μια πραγματική «πολεμική μηχανή» που πλησιάζει τα σύνορα της Ρωσίας, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Το ΝΑΤΟ δεν είναι όργανο ειρήνης, είναι όργανο αντιπαράθεσης. Το ΝΑΤΟ σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε με αυτόν τον τρόπο, ως όργανο αντιπαράθεσης. Είναι μια πολεμική μηχανή. Και πλησιάζει τα σύνορά μας όλη αυτή την περίοδο», είπε.

«Ήμασταν άβολα και τους προειδοποιήσαμε και τους είπαμε: Ας συζητήσουμε τις ανησυχίες μας. Αλλά δεν ήθελαν», σημείωσε, προσθέτοντας πως η Δύση επιδιώκει τη συγκάλυψη με σιωπή ή ψέματα.

«Παρ' όλα αυτά, έτσι ήταν και πρέπει να το θυμόμαστε αυτό· δεν πρέπει να το ξεχνάμε και πρέπει να το συζητάμε, και να μη διστάζουμε, να είμαστε σίγουροι γι' αυτό», τόνισε ο Πεσκόφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail