Μόσχα: Η Πολωνία χρειάζεται την Ουκρανία ως αντιρωσική εργαλειοθήκη

Freepen.gr - Η Ουκρανία είναι επωφελής για την Πολωνία μόνο ως εργαλείο αντιρωσικής πολιτικής, έγραψε τη Δευτέρα στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Μπορείτε να φανταστείτε, έτσι μιλάει η Πολωνία στην Ουκρανία, ενώ τη χρειάζεται ακόμα ως θέμα, ως αντιρωσικό εργαλείο», έγραψε, σχολιάζοντας τα λόγια του Πολωνού υπουργού Οικονομικής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας Waldemar Buda για την απαγόρευση σχετικά με την εισαγωγή ουκρανικών σιτηρών, 

«Και όταν τα σύνορα θα διαγραφούν και η υπόλοιπη Ουκρανία θα απορροφηθεί από τη Βαρσοβία, τότε κανείς δε θα μιλήσει καθόλου στον τοπικό πληθυσμό» σχολιάζει η Ρωσίδα διπλωμάτης.

Η Ζαχάροβα πρόσθεσε ότι μια τέτοια απόφαση «είναι πολύ αποκαλυπτική από την άποψη της αποκάλυψης της φανταστικής ανησυχίας των Δυτικών για τους πεινασμένους και άπορους για φαγητό».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail