Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ισχυρές αεροπορικές βόμβες για να χτυπήσουν τα ουκρανικά στρατεύματα

Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν ισχυρά τα ουκρανικά στρατεύματα στο Bakhmut (το ρωσικό όνομα της πόλης είναι Artemovsk).

Οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να χρησιμοποιούν ενεργά βόμβες UPAB-500 500 κιλών, αναφέρει η pravda.ru.

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, πρώην αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων και αξιωματικός πληροφοριών Ανατόλι Ματβίτσουκ πιστεύει ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν στη χρήση ορισμένων από τα όπλα που είχαν κρατηθεί «για μια βροχερή μέρα».

Ο ρωσικός στρατός στέλνει ένα σαφές μήνυμα στη Δύση: όσο περισσότερα όπλα θα προμηθεύσει η Δύση στην Ουκρανία, τόσο περισσότερες απώλειες θα υποστούν τα ουκρανικά στρατεύματα.

Σε συνέντευξή του στο δημοσίευμα MK, ο ειδικός αναφέρθηκε στις δηλώσεις Πούτιν, ο οποίος είπε πως οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη κάτι σοβαρό.

"Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα και τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Ο εχθρός ενισχύει τις δυνάμεις του και ως απάντηση στις προμήθειες όπλων της Δύσης στην Ουκρανία, η Ρωσία εντείνει την παραγωγή στρατιωτικών προϊόντων. Χρησιμοποιούμε μεγάλου διαμετρήματος ισχυρές εκρηκτικές βόμβες για την καταστροφή συστημάτων ελέγχου και προηγμένων όπλων που προμηθεύει η Δύση», είπε ο Matviychuk.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail