Μεντβέντεφ: "Η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει γιατί δε χρειάζεται σε κανέναν!"

Freepen.gr - Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ πιστεύει ότι κανείς στον κόσμο δεν χρειάζεται την Ουκρανία, επομένως θα πάψει να υπάρχει, έγραψε στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο, μεταδίδει το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

Η ανάρτηση, με τίτλο "Γιατί η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει; Επειδή κανείς δεν τη χρειάζεται", χωρίζεται σε έξι μέρη, στα οποία ο Μεντβέντεφ εξηγεί γιατί το ουκρανικό κράτος δεν χρειάζεται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ασία, τη Ρωσία και , τέλος, στον ίδιο τον ουκρανικό λαό.

Μιλώντας για την Ευρώπη, ο Μεντβέντεφ είπε ότι η προσπάθεια να τεθούν «τα νεαρά ουκρανικά παράσιτα που ρουφούν αίμα στον αρθριτικό λαιμό της εξαθλιωμένης ΕΕ» θα γίνει η τελική πτώση της «προηγουμένως βασιλικής, αλλά τώρα εξαθλιωμένης, λόγω εκφυλισμού, Ευρώπης». Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, «η αναγκαστική υποστήριξη του ναζιστικού καθεστώτος υπό τη διοίκηση του Αμερικανού μέντορα έχει ήδη δημιουργήσει πραγματική οικονομική και πολιτική κόλαση για τους Ευρωπαίους» και οι συνέπειές της, συμπεριλαμβανομένων των «ασύμφορων ρωσικών κυρώσεων», έχουν ήδη οδηγήσει σε εκρήξεις δυσαρέσκειας τόσο στη Δυτική όσο και στην Ανατολική Ευρώπη. Εν τω μεταξύ, ακόμη και οι Πολωνοί «δεν αντιμετωπίζουν την Ουκρανία ως μια κανονική χώρα και ανασύρουν κατά καιρούς την ιδέα του Anschluss των δυτικών περιοχών», υπογραμμίζει ο Μεντβέντεφ.

Εν τω μεταξύ, ο αμερικανικός λαός αργά ή γρήγορα θα αναγκάσει το πολιτικό του κατεστημένο για να απαντήσει γιατί είναι απασχολημένο με «μια χώρα άγνωστη σε αυτούς», αντί για εσωτερικά αμερικανικά ζητήματα, είπε ο Μεντβέντεφ, σημειώνοντας ότι «η καταιγίδα του Καπιτωλίου του 2021 θα μοιάζει με παιδικό παιχνίδι.

«Οι κανονικοί Αμερικανοί δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα για το τι είναι η "Ουκρανία" και πού "βρίσκεται". Οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα μπορούσαν καν να εντοπίσουν αμέσως αυτό το "κράτος" στον χάρτη», σημείωσε ο Μεντβέντεφ. Όσο για άλλα μέρη του κόσμου, ο Μεντβέντεφ πιστεύει πως «τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που ξοδεύουν οι ΗΠΑ σε άσκοπες μάχες κάπου στην Ουκρανία, θα ήταν αρκετά για να χρηματοδοτήσουν πολλά προγράμματα, με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη των κρατών της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής».

Η Ουκρανία «δε χρειάζεται επίσης στην Ασία», αφού τα ασιατικά κράτη το βλέπουν στο παράδειγμα της Ρωσίας «πώς ακονίζονται οι έγχρωμες [επανάσταση] τεχνολογίες για να καταρρίψουν τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά κράτη» και «καταλαβαίνουν τι τύχη έχει η συλλογική Δύση από την Αμερική, που έχει προετοιμαστεί για αυτούς σε περίπτωση ανυπακοής: "Βοηθήστε μας να αντιμετωπίσουμε τη Ρωσία, και τότε σύντομα θα έρθουμε σε εσάς".

Επιπλέον, συνεχίζει ο Μεντβέντεφ, τα γιγάντια ασιατικά κράτη έχουν αρκετά προβλήματα στην ανοικοδόμηση της οικονομίας μετά την πανδημία, επομένως αρνούνται να υποστηρίξουν τυφλά την Ουκρανία και να απομονώσουν τη Ρωσία, «μια χώρα που είναι γεωπολιτικά πολύ πιο κοντά στις ασιατικές δυνάμεις και που έχει αποδειχθεί ιστορικά ως αξιόπιστος στρατηγικός εταίρος».

Ο Μεντβέντεφ χαρακτήρισε το σημερινό ουκρανικό κράτος μια «λανθασμένη αντίληψη, που δημιουργήθηκε από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης». "Εκατομμύρια συμπατριώτες μας που έχουν παρενοχληθεί από το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου εδώ και χρόνια ζουν εδώ. Είναι αυτούς που προστατεύουμε με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, εξαλείφοντας ανελέητα τον εχθρό", σημείωσε ο αξιωματούχος. "Και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η υπο-Ουκρανία δεν είναι απαραίτητη για εμάς. Χρειαζόμαστε μια Μεγάλη Μεγάλη Ρωσία", είπε.

Όσον αφορά τους ίδιους τους Ουκρανούς, ο Μεντβέντεφ εκτίμησε ότι έχουν απομείνει μόνο ελαφρώς πάνω από 20 εκατομμύρια από τα 45 εκατομμύρια από αυτούς στη χώρα, και οι υπόλοιποι Ουκρανοί «αναγκάζονται να ζουν σε συνεχή αγωνία και φόβο» και «είναι πρόθυμοι να πάνε οπουδήποτε».

"Αυτό το είδος Ουκρανίας δεν χρειάζεται σε κανέναν στο εργοστάσιο. Και αυτός είναι ο λόγος που θα πάψει να υπάρχει", καταλήγει ο συγγραφέας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail