Βίντεο: Η Γερμανία έχει γίνει αποικία των Ηνωμένων Πολιτειών;

Εισαγωγή

Δεν υπήρξε ποτέ μια αποτελεσματική «Μυστική Επιχείρηση» για να διασφαλιστεί ότι μια πράξη δολιοφθοράς του Nord Stream θα ήταν «μη ανιχνεύσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Του καθηγητή Michel Chossudovsky - globalresearch.ca / Παρουσίαση Freepen.gr

Το έργο είχε συζητηθεί κεκλεισμένων των θυρών το 2021, όπως περιγράφεται από τον Seymour Hersh, αλλά ο πραγματικός σχεδιασμός αυτής της αποκαλούμενης «μυστικής επιχείρησης» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021 και επεκτείνοντας την εκτέλεσή του τον Ιούνιο του 2022 και το πραγματικό σαμποτάζ στις 26-27 Σεπτεμβρίου. 2022. (βλ. χάρτη παρακάτω).


Χρονοδιάγραμμα

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2021 , ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν συγκάλεσε αυτό που περιγράφηκε ως «μια νεοσυσταθείσα ομάδα εργασίας» (Κοινοί Αρχηγοί Επιτελείων, CIA, Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Υπουργείο Οικονομικών) σχετικά με τις πολεμικές προετοιμασίες της Ρωσίας.

Εντός της ομάδας, υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με το ποια μέτρα έπρεπε να ληφθούν σχετικά με το Nord Stream. «Η CIA υποστήριξε pvw ό,τι κι αν γινόταν, θα έπρεπε να είναι κρυφό. Όλοι [στην ομάδα εργασίας] που εμπλέκονται κατάλαβαν το διακύβευμα».

Αρχές 2022: Προβλεπόταν μια μυστική επιχείρηση. Η CIA ανέφερε στην Task Force: «Έχουμε τρόπο να ανατινάξουμε τους αγωγούς», δηλαδή που είναι «μη ανιχνεύσιμος».

Ένας μήνας αργότερα, 7 Φεβρουαρίου 2022

Αν και δε γνωρίζουμε τις συνομιλίες στο Οβάλ Γραφείο μεταξύ του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Καγκελάριου της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του Μπάιντεν όσο και του Σολτς στη συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου στις 7 Φεβρουαρίου 2022 επιβεβαιώνουν τα εξής:

  • Η «Μυστική Επιχείρηση» δεν ήταν πια Μυστική,
  • Η απόφαση δημοσιοποιήθηκε,
  • Υπήρξε ντε φάκτο «διμερής συνεννόηση» μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν και του Γερμανού Καγκελάριου Σολτς για να προχωρήσουν στην πράξη δολιοφθοράς του Nord Stream 2.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2022: Συνέντευξη Τύπου του Λευκού Οίκου: Πρόεδρος Μπάιντεν μαζί με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς (ο οποίος βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ):

Οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν τόσο στον Πρόεδρο Μπάιντεν όσο και στον Καγκελάριο Σολτς:

Andrea (Reuters): Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Και σας ευχαριστώ, καγκελάριε Scholz. Κύριε Πρόεδρε, ήθελα να σας ρωτήσω για αυτό το έργο του Nord Stream στο οποίο διαφωνείτε εδώ και καιρό. Δεν το αναφέρατε μόλις τώρα ονομαστικά, ούτε ο καγκελάριος Scholz. Λάβατε διαβεβαιώσεις από τον καγκελάριο Scholz σήμερα πως η Γερμανία θα μπλοκάρει στην πραγματικότητα αυτό το έργο εάν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία; Και συζητήσατε ποιος θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της «εισβολής»;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ BIDEN: Εάν εισβάλει η Ρωσία αυτό σημαίνει ότι τανκς ή στρατεύματα θα περάσουν ξανά — τα σύνορα της Ουκρανίας— τότε δε θα υπάρχει πλέον Nord Stream 2. Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό.

Ε: Αλλά πώς θα το κάνετε — πώς θα το κάνετε ακριβώς, αφού το έργο και ο έλεγχος του έργου είναι στον έλεγχο της Γερμανίας;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ : Θα το κάνουμε — Σας υπόσχομαι, θα μπορέσουμε να το κάνουμε. 

«Το έργο είναι υπό τον έλεγχο της Γερμανίας»

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς απαντά στο δημοσιογράφο του Reuters σχετικά με την απόφαση του Μπάιντεν να «τραβήξει την πρίζα» στο Nord Stream 2:

Andreas (Reuters) Ε [προς τον Καγκελάριο Scholz]: Και θα δεσμευτείτε σήμερα — θα δεσμευτείτε σήμερα να απενεργοποιήσετε και να αποσυνδέσετε το Nord Stream 2; Δεν το αναφέρατε.

Καγκελάριος SCHOLZ : Όπως έχω ήδη πει, ενεργούμε μαζί, είμαστε απόλυτα ενωμένοι και δεν θα κάνουμε διαφορετικά βήματα. Θα κάνουμε τα ίδια βήματα, και θα είναι πολύ, πολύ σκληρά για τη Ρωσία, και θα πρέπει να το καταλάβουν.

Η απάντησή του είναι κατηγορηματική. Υποστηρίζει την απόφαση του Μπάιντεν να βομβαρδίσει τον Nord Stream, ενώ αποφεύγει να αναφερθεί στην ουσία της ερώτησης του δημοσιογράφου του Reuter: δηλαδή «εντός του ελέγχου της Γερμανίας» της οποίας είναι ο επικεφαλής της κυβέρνησης.

Αποκλείστηκε η «Μυστική Επιχείρηση».

Μυστική επιχείρηση; Έχει γίνει σημείο συζήτησης από πολλούς αναλυτές.

Πρέπει να γίνει κατανοητό πως από τη Συνέντευξη Τύπου της 7ης Φεβρουαρίου 2022, στην οποία τόσο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όσο και η Καγκελάριος της Γερμανίας επιβεβαίωσαν δημόσια την πρόθεσή τους να ανατινάξουν το Nord Stream, η λεγόμενη «Μυστική Επιχείρηση» αποκλείστηκε.

Έχει γίνει η Γερμανία «Ημιαποικία» των Ηνωμένων Πολιτειών;

Ο καγκελάριος Scholz συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις της Ουάσιγκτον, ενεργώντας ως πολιτικός πληρεξούσιος. «Δε θα κάνουμε διαφορετικά βήματα», λέει.

Ο Όλαφ Σολτς γνώριζε πλήρως ότι αυτή η πράξη δολιοφθοράς κατά του Nord Stream είχε προβλεφθεί από τις ΗΠΑ, εις βάρος περισσότερων από 400 εκατομμυρίων Ευρωπαίων.

Οι δηλώσεις του Scholz στη συνέντευξη Τύπου υποδηλώνουν πως επρόκειτο για Κοινή Απόφαση.

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δίνει «Πράσινο φως» στον Τζο Μπάιντεν

Η δήλωση του Μπάιντεν στη συνέντευξη Τύπου που υποστήριξε ο καγκελάριος της Γερμανίας Σολτς, ακυρώνει την ιδέα ότι εκτυλισσόταν μια λεγόμενη «μυστική επιχείρηση» και πως η επίθεση των ΗΠΑ θα ήταν «μη ανιχνεύσιμη».

Αυτό δεν ήταν γκάφα εκ μέρους του Τζο Μπάιντεν. Ήταν μια πολιτική απόφαση του προέδρου και του πολιτικού του περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένης της Nuland, να γνωστοποιήσουν ότι προβλεπόταν μια πράξη δολιοφθοράς των ΗΠΑ κατά του Nord Stream (με την υποστήριξη της γερμανικής κυβέρνησης).

Η δημόσια δήλωση του Μπάιντεν παραδέχεται de facto πως η σχεδιαζόμενη επιχείρηση δολιοφθοράς θα μπορούσε «να εντοπιστεί στο Λευκό Οίκο».

Η δήλωση του Μπάιντεν διατυπώθηκε με την έγκριση του καγκελαρίου της Γερμανίας Σολτς, αρκετούς μήνες πριν από τη λεγόμενη μυστική πράξη δολιοφθοράς τον Ιούνιο του 2022.

Αρκετοί αναλυτές και δημοσιογράφοι έχουν αναρωτηθεί «ποιος ήταν υπεύθυνος για το σαμποτάζ». Αυτή είναι μια ανόητη άσκηση.

Η απάντηση είναι προφανής. POTUS, Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών με την πλήρη υποστήριξη του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» για την υλοποίηση της πράξης δολιοφθοράς κατά της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail