Ο ανώτερος σύμβουλος του Ζελένσκι παραδέχτηκε ευθαρσώς τις γενοκτονικές προθέσεις του Κιέβου

Ο ανώτερος προεδρικός σύμβουλος της Ουκρανίας Mikhail Podolyak παραδέχτηκε ευθαρσώς τις γενοκτονικές προθέσεις του Κιέβου στον πόλεμο δια αντιπροσώπων ΝΑΤΟ-Ρωσίας που διεξάγεται επί του παρόντος στην πρώην Σοβιετική Δημοκρατία του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο "Radio Free Europe/Radio Liberty" που ελέγχεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (RFERL). Το σχετικό απόσπασμα θα κοινοποιηθεί τώρα για να ευαισθητοποιηθεί το κοινό σχετικά με τα λόγια του, τα οποία μπορούν να διαβαστούν στα πρωτότυπα ουκρανικά στον ιστότοπο αυτού του μέσου [εδώ] για όσους σκεπτικιστές αμφιβάλλουν ότι τα είπε αληθινά:

Andrew Korybko / Παρουσίαση Freepen.gr

 «Πρέπει να κλείσουμε εντελώς οτιδήποτε σχετίζεται με τον ρωσικό πολιτιστικό χώρο [στην Κριμαία μετά την ανακατάκτησή της]. Πρέπει να εξαλείψουμε κάθε τι ρωσικό. Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ουκρανικός πολιτιστικός χώρος ή παγκόσμιος πολιτιστικός χώρος. Δεν πρέπει να κάνουμε διάλογο για το αν κάποιος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη ρωσική γλώσσα ή όχι. Στο σπίτι, χρησιμοποιήστε τη, αλλά δεν είναι εργαλείο πίεσης, δεν είναι εργαλείο διαμαρτυρίας, δεν είναι εργαλείο εκβιασμού».

Ο Podolyak παραδέχτηκε ακριβώς αυτό που η Μόσχα κατηγορούσε πάντα ότι σκόπευε το Κίεβο μετά το υποστηριζόμενο από τη Δύση φασιστικό πραξικόπημα στις αρχές του 2014, γνωστό ως «EuroMaidan», δηλαδή την εθνοκάθαρση και τη γενοκτονία του γηγενούς ρωσικού πληθυσμού της Κριμαίας. Ως εκ τούτου, άθελά του δικαιολόγησε τη δημοκρατική της επανένωση με τη Ρωσία, η οποία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του λαού της που κατοχυρώνονται από τον ΟΗΕ, δυσφημώντας έτσι την ηθική στάση της πλευράς του και των ξένων προστάτων της σε αυτή τη σύγκρουση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η αποκαλούμενη «τάξη που βασίζεται σε κανόνες» που προωθείται επιθετικά από το Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ αποκαλύφθηκε ως υποκριτική απάτη. Αυτό το de facto μπλοκ του Νέου Ψυχρού Πολέμου δε διεξάγει τον πόλεμο αντιπροσώπων του εναντίον της Ρωσίας για να υπερασπιστεί τη «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» όπως ισχυρίζονται οι προπαγανδιστές του, αλλά για να προωθήσει τους δημοσίως επιβεβαιωμένους στόχους του Κιέβου που έρχονται σε άμεση αντίθεση με αυτές τις δύο έννοιες.

Οποιαδήποτε πολιτική δύναμη στη Δύση ξεσηκώνεται για την κυριολεκτική εξάλειψη μιας άλλης κουλτούρας και απαγορεύει στους ανθρώπους της να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα έξω από τα σπίτια τους θα καταδικαζόταν δικαίως από την κοινωνία ως φασίστρια, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πιθανότητα οι ΗΠΑ ή η ΕΕ να ομαλοποιήσουν ποτέ την περιγραφή του Κιέβου με αυτόν τον τρόπο. Αυτά τα διπλά μέτρα και μέτρα μιλούν για τα απώτερα κίνητρα που συνδέονται με την προαναφερθείσα «τάξη που βασίζεται σε κανόνες», η οποία ήταν πάντα για την προώθηση της αμερικανικής ηγεμονίας με οποιοδήποτε δεδομένο πρόσχημα.

Επιστρέφοντας στην ειλικρινή παραδοχή του Podolyak, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί αξιόπιστα ότι η χρηματοδότηση του Κιέβου δεν ισοδυναμεί με τη χρηματοδότηση του φασισμού. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περιγραφεί η πρόθεση αυτής της πλευράς να εξαλείψει πλήρως τη ρωσική κουλτούρα και να απαγορεύσει στους ανθρώπους της να μιλούν δημόσια τη μητρική τους γλώσσα. Αυτός ο καλόπιστος φασισμός χρηματοδοτείται από τη Δύση κατά παράβαση των δικών της αυτοαποκαλούμενων «αξιών», γεγονός που αποκαλύπτει ότι όλα όσα ισχυρίζεται πως θέλει να υπερασπιστεί τη «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» σε όλο τον κόσμο ήταν απλώς ένα ψέμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail