Τι να μην περιμένετε να σας πουν Μητσοτάκης και Τσίπρας για την επομένη των εκλογών

Μόνο 25 μέρες απομένουν μέχρι να λήξει η προεκλογική περίοδος. Για τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου -που είναι εμπειρότατα στην πολιτική εξαπάτηση- το να αναλώσουν αυτό το χρονικό διάστημα σε ανούσιες κοκορομαχίες και στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης (με τη βοήθεια των αργυρώνητων ΜΜΕ), είναι πραγματικά παιχνιδάκι. Πριν καλά-καλά το καταλάβει ο ψηφοφόρος, η προεκλογική περίοδος θα έχει τελειώσει χωρίς να έχει ακούσει από τους υποψήφιους τίποτα το ουσιώδες που να τον αφορά. 

Από: capital.gr - Stirlitz 

Αντί τα κόμματα εξουσίας να πουν στο εκλογικό σώμα τι σκοπεύουν να πράξουν όταν αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, του πουλάνε φούμαρα σαν να απευθύνονται σε ηλίθιους. Αντί να δηλώσουν ξεκάθαρα τι είδους υποχρεώσεις έχουν αναλάβει έναντι των ξένων αφεντικών τους πίσω από κλειστές πόρτες, ταΐζουν τους ψηφοφόρους καθημερινά επί ώρες ολόκληρες με φθηνά κουτσομπολιά και άλλες ανοησίες που δεν έχουν καμία σημασία για τον μέσο πολίτη και το μέλλον της χώρας.

Μην περιμένετε να σας πει ο Μητσοτάκης ότι την επομένη των εκλογών, αν είναι πρωθυπουργός, θα στείλει στην Ουκρανία ΟΛΟΥΣ τους προηγμένους πυραύλους εδάφους-αέρος S-300 και Tor-M1 που διαθέτει το ελληνικό οπλοστάσιο, καθώς επίσης μεγάλο αριθμό αρμάτων μάχης Leopard 2A4 χωρίς να τα αντικαταστήσει (η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των Ουκρανών, πιστεύω, ήταν και ο κύριος λόγος που ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε από τους Αμερικανούς να πάει τελικά σε εκλογές τον Μάιο ενώ πολύ θα ήθελε να τις κάνει τον Αύγουστο ή και τον Σεπτέμβριο αν ήταν στο χέρι του). Μην περιμένετε να σας πει ότι θα ξεπουλήσει σε ιδιώτες όλους τους οργανισμούς ύδρευσης της χώρας, ούτε ότι θα περικόψει σταδιακά την κρατική επιδότηση στο ρεύμα και θα τινάξει στον αέρα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Μην περιμένετε να σας πει ότι θα αφήσει ασύδοτες τις τράπεζες να συνεχίσουν να ανεβάζουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων κατά το δοκούν οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες στο να χάσουν τελικά τα σπίτια τους ενώ έχουν κάθε καλή διάθεση να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μην περιμένετε να παραδεχθεί ότι προωθεί μαζί με τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες το ψηφιακό ευρώ που θα καταστήσει το κράτος και τις τράπεζες διαχειριστές της τσέπης σας, ικανούς να σας εκβιάζουν στο μέλλον και να σας κάνουν τη ζωή κόλαση. Μην περιμένετε να σας αποκαλύψει ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τους Τούρκους να τους εκχωρήσει το μεγαλύτερο μέρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και των υδρογονανθράκων μας στο όνομα δήθεν της ειρηνικής συνύπαρξης και της αμοιβαίας ευημερίας των δύο λαών. Και μην περιμένετε βέβαια σε καμία περίπτωση να ομολογήσει ο Τσίπρας πως σε όλες τις παραπάνω κρίσιμες στρατηγικές επιλογές είναι 100% σύμφωνος με τον Μητσοτάκη.

Καμία από τις ειλημμένες αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας δεν πρόκειται να ακούσουμε προεκλογικά από το στόμα των πολιτικών απατεώνων που διεκδικούν την ψήφο μας για να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Θα συνεχίσουν μεθοδικά για άλλες 25 μέρες να μας ταΐζουν κουτόχορτο και να μας αντιμετωπίζουν ως νοητικά καθυστερημένους. Μιλώντας στους μεταφερόμενους κομματικούς χειροκροτητές τους έξω από καφετέριες με το μικρόφωνο στο χέρι -διότι είναι τέτοια η πολιτική αναξιοπιστία τους ώστε είναι ανίκανοι να κάνουν έστω και μία ανοιχτή συγκέντρωση της προκοπής- θα συνεχίσουν να μπαρουφολογούν ασύστολα με γενικολογίες του τύπου «προχωράμε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο», για έναν «πιο γαλανό ουρανό», για μια «Ελλάδα που αξίζουμε», για «δικαιοσύνη και ανάπτυξη» και για μια αόριστη «αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», χωρίς φυσικά να αρθρώσουν ούτε λέξη για αυτά που πραγματικά θα μας «καίνε» τα επόμενα 4 χρόνια τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά αλλά εντέχνως μας αποκρύπτουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail