Η Ρωσία θα δώσει μια πολύ σκληρή απάντηση στην κατάσχεση σχολείων της πρεσβείας στην Πολωνία

Freepen.gr -
Η Μόσχα θα δώσει μια πολύ σκληρή απάντηση στην κατάληψη του σχολείου της ρωσικής πρεσβείας στην Πολωνία, δήλωσε την Κυριακή η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Όταν ρωτήθηκε εάν η απάντηση της Ρωσίας στις ενέργειες της Πολωνίας θα ήταν σκληρή, η Ζαχάροβα είπε σε μια εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1: «Πολύ [σκληρή]». "Η επίσημη Βαρσοβία θα λάβει αντίποινα, όπως καταλαβαίνετε, που θα ληφθούν και θα επεξεργαστούν οι υπηρεσίες. Αυτή η εργασία έχει ξεκινήσει, αυτή είναι η επιλογή τους, θα απαντήσουμε".

Το πρωί του Σαββάτου, οι πολωνικές αρχές άρχισαν να καταλαμβάνουν με τη βία το κτίριο του σχολείου της ρωσικής πρεσβείας στη Βαρσοβία. Το διδακτικό προσωπικό κλήθηκε να εκκενώσει το κτίριο μέχρι τις 07:00 μ.μ. ώρα Μόσχας της ίδιας ημέρας. Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Πολωνία χαρακτήρισε παράνομα τα βήματα των πολωνικών αρχών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail