Οι ΗΠΑ μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο εισβολής στην Ουκρανία την τελευταία στιγμή

Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, ενδέχεται να πραγματοποιήσουν επιχείρηση στην Ουκρανία μετά την ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στον δικαστή Napolitano — στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Σύμφωνα με τον ΜακΓκρέγκορ, η Ουάσινγκτον εξακολουθεί να υποστηρίζει το Κίεβο. Ως εκ τούτου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε συνεργασία με τη Βορειοατλαντική Συμμαχία, θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν τις ουκρανικές αρχές την τελευταία στιγμή.

"Φοβάμαι ότι οι αμερικανικές αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις και άλλες δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Δυτική Ουκρανία την τελευταία στιγμή θα προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να αποτρέψουν την καταστροφή της Ουκρανίας. Εάν δεν μπορείτε να πετύχετε μια παγωμένη σύγκρουση στο τραπέζι για τους Ρώσους, τότε τι να κάνετε; Σκέφτεστε την παρέμβαση με κάποιο τρόπο», είπε.

Νωρίτερα, ο ΜακΓκρέγκορ είπε πως η κατοχή του Αρτεμόφσκ (το ουκρανικό όνομα της πόλης είναι Μπαχμούτ) από τον ουκρανικό στρατό οδήγησε σε καταστροφικές συνέπειες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η μάχη για την πόλη ήταν σημείο καμπής για την Ουκρανία.

Ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου προειδοποίησε επίσης ότι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky θα αντιμετωπίσει το τέλος παρόμοιο με αυτό του ηγέτη της ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφου Χίτλερ.

* πληροφορίες english.pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail