Ουγγαρία, Ελλάδα μπλοκάρουν το 11ο πακέτο κυρώσεων των Βρυξελλών κατά της Ρωσίας — Βελγική τηλεόραση

pixabay / Dusan_Cvetanovic
Freepen.gr - Η Ελλάδα και η Ουγγαρία κινήθηκαν για να μπλοκάρουν το τελευταίο προσχέδιο του 11ου πακέτου κυρώσεων των Βρυξελλών κατά της Ρωσίας σε συνεδρίαση της Επιτροπής των Μονίμων Αντιπροσώπων της ΕΕ, μετέδωσε το βελγικό RTBF TV .

Η Βουδαπέστη και η Αθήνα απαιτούν να αφαιρεθεί ένας αριθμός εταιρειών από τη λίστα εκείνων που υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Ρωσίας να παρακάμψει τις δυτικές κυρώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι, οι δύο χώρες της ΕΕ δεν έχουν συστημικές αντιρρήσεις για τον τελευταίο γύρο κυρώσεων που πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

Νωρίτερα, η ευρωπαϊκή έκδοση της αμερικανικής εφημερίδας Politico ανέφερε, επικαλούμενη πηγές, ότι η συζήτηση για τις κυρώσεις αναβλήθηκε για μια εβδομάδα έως τις 14 Ιουνίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail