34χρονος συνελήφθη για ναρκωτικά την ώρα που επιβιβαζόταν στο πλοίο

Στη σύλληψη ενός 34χρονου προέβησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παράβαση του Ν. 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή έκνομων ενεργειών, σε νομότυπο έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ''BRAT'', κατά την επιβίβαση του 34χρονου σε Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο που θα αναχωρούσε από τον λιμένα Πειραιά, βρέθηκε να κατέχει στην εσωτερική πλευρά του παντελονιού του, μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,4 γραμμαρίων καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης. Σε περαιτέρω έλεγχο στη χειραποσκευή του ανωτέρω, βρέθηκε μια πλαστική συσκευασία με αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 97,6 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail