Η Ουκρανία εκτοξεύει περισσότερες από 500 οβίδες στην περιοχή του Μπέλγκοροντ

RIA Novosti / Υπηρεσία Τύπου του Κυβερνήτη της Περιφέρειας Belgorod
Freepen.gr - Οι ουκρανικές δυνάμεις εκτόξευσαν περισσότερες από 500 οβίδες πυροβολικού πέρα ​​από τα σύνορα στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας την Τρίτη, δήλωσε ο κυβερνήτης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ. Τα χτυπήματα δεν προκάλεσαν τραυματισμούς, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια κατοικιών, πρόσθεσε.

Σε δήλωση στο Telegram την Τετάρτη, ο Γκλάντκοφ ισχυρίστηκε ότι 460 οβίδες διαφόρων τύπων είχαν εκτοξευθεί μόνο στην περιοχή Shebekino, όπου οι τοπικές αρχές κατέγραψαν 26 εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχαν ρίξει από drones.

«Δεν υπήρξαν θύματα. Στην πόλη Shebekino, οι επιθέσεις κατευθύνθηκαν κυρίως σε κατοικημένες περιοχές», έγραψε ο κυβερνήτης. Ο ακριβής αριθμός των σπιτιών και των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές είναι ακόμη ασαφής, αν και ο βομβαρδισμός κατέστρεψε μια γεωργική εγκατάσταση, πρόσθεσε.

Ο οικισμός Novaya Tavolzhanka στην ίδια περιοχή χτυπήθηκε από 57 ουκρανικές οβίδες, με αποτέλεσμα 10 νοικοκυριά να υποστούν ζημιές, έγραψε ο Gladkov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail