Η Αίγυπτος μπορεί να αποκτήσει στρατιωτικό δορυφόρο από την Airbus

Freepen.gr - Ο Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας Mohamed Ahmed Zaki ταξίδεψε στο Παρίσι στις αρχές Ιουνίου και ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας Mahmoud Fouad Abdel Gawad και ο πρόεδρος Abdel Fattah el-Sisi πρόκειται να ακολουθήσουν σύντομα τα βήματά του. 

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ότι το Κάιρο θα αγοράσει επιτέλους ένα δορυφόρο από την Airbus σε μια συμφωνία που βρίσκεται στο τραπέζι εδώ και χρόνια.

Ο γαλλικός ιστότοπος «Africa Intelligence», ο οποίος βρίσκεται κοντά σε πολλούς δυτικούς κύκλους πληροφοριών, ανέφερε πως η Αίγυπτος ενδέχεται να αποκτήσει στρατιωτικό δορυφόρο από την Airbus.

Αναμένεται ότι ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Abdel Fattah El-Sisi θα επισκεφθεί τη Γαλλία το επόμενο διάστημα, ενώ ο διοικητής της αιγυπτιακής Πολεμικής Αεροπορίας θα παραστεί επίσης στην Αεροπορική Έκθεση του Παρισιού.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail