Η Ρωσία αναπτύσσει το παράκτιο πυραυλικό της σύστημα BAL για να επιτεθεί σε ουκρανικούς χερσαίους στόχους

Freepen.gr - Μπροστά στην ουκρανική αντεπίθεση, οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν το παράκτιο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας BAL για να επιτεθούν σε ουκρανικούς χερσαίους στόχους.

Συστήματα BAL έχουν αναπτυχθεί για να εξουδετερώσουν επίγειους στόχους και να σταματήσουν την προέλαση της ουκρανικής αντεπίθεσης στην περιφέρεια Bryansk.

Αυτό δήλωσε ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Κύριου Τμήματος Επιχειρήσεων του Ουκρανικού Γενικού Επιτελείου, Ταξίαρχος Oleksiy Khromov στις 15 Ιουνίου 2023. Δήλωσε πως οι ρωσικές δυνάμεις ανέπτυξαν το παράκτιο αμυντικό σύστημα Kh-35 BAL στην Περιφέρεια Bryansk.

Τα μέσα ενημέρωσης υποψιάζονται ότι η χρήση αυτού του όπλου οφείλεται στο γεγονός πως οι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να αντιμετωπίζουν ελλεψείς πυρομαχικών ακριβείας για να επιτεθούν σε επίγειους στόχους.

Όσον αφορά το BAL, πρόκειται για ένα κινητό παράκτιο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας που στην πραγματικότητα έχει σχεδιαστεί για να επιτίθεται σε στόχους στη θάλασσα σε εμβέλεια έως και 260 km.

* πληροφορίες defense-arabic.com

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail