Η Baykar της Τουρκίας υπογράφει συμβόλαιο 367 εκ. δολαρίων με το Κουβέιτ για αγορά Bayraktar TB2

Freepen.gr - Η τουρκική εταιρεία κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Baykar Technology ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 367 εκατομμυρίων δολαρίων με την κυβέρνηση του Κουβέιτ για την αγορά drones Bayraktar TB2.

Η ανακοίνωση που έγινε στη σελίδα της Baykar στο Twitter την Τετάρτη ανέφερε ότι η Baykar κέρδισε αντιπάλους των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Κίνας για το συμβόλαιο, λέγοντας πως τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2, τα οποία κατέχουν το ρεκόρ στην τουρκική ιστορία της αεροπορίας με αντοχή 27 ωρών, θα πετούν στον ουρανό πάνω από το Κουβέιτ.

Σε ανακοίνωση που έγινε από τον στρατό του Κουβέιτ ανέφερε ότι η σύμβαση αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγμάτευσης από τις δύο κυβερνήσεις. Η δήλωση δεν αποκάλυψε πόσα drones θα παραδοθούν στο Κουβέιτ ή πότε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail