Ο Πούτιν δηλώνει βέβαιος για το θρίαμβο της Ρωσίας στην Ουκρανία

Gavriil Grigorov/Υπηρεσία Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας/TASS
Freepen.gr - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η Ρωσία θα κερδίσει στην Ουκρανία και θα καταστεί εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας για όλα τα έθνη.

Ένας εκπρόσωπος μιας από τις εξαιρετικά πολυμελείς οικογένειες εξέφρασε τη σιγουριά για τη νίκη της Ρωσίας κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. "Ξέρω ότι η νίκη θα είναι πάντα δική μας. Θα νικήσουμε, αναμφίβολα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και νομίζω πως η χώρα μας στο τέλος θα είναι εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας για όλους τους λαούς, για όλες τις χώρες του κόσμου" είπε ο πατέρας μιας πολύτεκνης οικογένειας που βραβεύτηκε με το παράσημο της Πατρικής Δόξας.

"Αυτό είναι σωστό. Θα γίνει ακριβώς όπως είπατε. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία", συμφώνησε ο Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης η Ρωσία υπερασπίζεται «τη γη, τους ανθρώπους και τις αξίες της», επομένως, σίγουρα θα βγει νικήτρια. «Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι αυτονόητο», επανέλαβε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail