«Οι απώλειες του Κιέβου δείχνουν ότι η Δύση σκοπεύει να πολεμήσει τη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό»

Sergei Ilyin/Ρωσικό Προεδρικό Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών/TASS
Freepen.gr - Η Δύση μπορεί να προμηθεύσει πρόσθετο στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία, αλλά δεν έχει ατελείωτο ανθρώπινο δυναμικό για να συνεργαστεί, που σημαίνει ότι οι δυτικές χώρες σκοπεύουν να πολεμήσουν τη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια ενημέρωση με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.

"Συνειδητοποιώ ότι πρόκειται για προκαταρκτικές πληροφορίες γιατί είναι αδύνατο να έχουμε μια πλήρη εικόνα του πεδίου της μάχης, αλλά γενικά είναι ξεκάθαρο. Μπορεί κανείς να συμπεράνει πως, φυσικά, είναι δυνατή η παροχή πρόσθετου υλικού, αλλά η εφεδρεία επιστράτευσης δεν είναι άπειρη" είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους σχολιάζοντας τα στοιχεία για τις απώλειες εξοπλισμού και προσωπικού της Ουκρανίας που παρείχαν ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ.

«Φαίνεται πως οι δυτικοί σύμμαχοι της Ουκρανίας αποφάσισαν πράγματι να πολεμήσουν τη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πούτιν άκουσε την αναφορά του Σόιγκου για τις απώλειες της Ουκρανίας και στη συνέχεια συνέκρινε αυτές τις πληροφορίες με τα στοιχεία που έλαβε ο Patrushev μέσω άλλων καναλιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail