«Οι ΗΠΑ σέρνουν τα πόδια τους στην ουκρανική σύγκρουση, υποκινώντας τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο»

Valery Sharifulin/TASS
Freepen.gr - Προμηθεύοντας όπλα στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ οδηγούν σε αιματοχυσία και προκαλούν έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ απαντώντας σε ερώτηση των μέσων ενημέρωσης, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η ευκολία με την οποία οι Αμερικανοί σπαταλούν χρήματα σε Ουκρανούς πελάτες», είπε. «Το Πεντάγωνο μπορεί να αντέξει οικονομικά να «υπερεκτιμήσει» το κόστος του στρατιωτικού εξοπλισμού που παρέχεται στο Κίεβο, παραπλανώντας τους υπολογισμούς του κατά πολλά δισεκατομμύρια δολάρια», είπε ο Αντόνοφ σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της πρεσβείας.

"Ενώ διατίθενται άνευ προηγουμένου κονδύλια για την αγορά όπλων για το καθεστώς του Κιέβου, τα φτωχότερα κράτη της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας μένουν χωρίς προσοχή. Υπάρχουν μέρη στον πλανήτη όπου άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα. Την ίδια στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν πως είναι πιο επείγον να παραταθεί η αιματοχυσία και να προκληθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μέσω της ντε φάκτο εμπλοκής της Δύσης στη σύγκρουση», σημείωσε ο διπλωμάτης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail