Οι ρωσικές δυνάμεις εξαφανίζουν τις αποθήκες πυρομαχικών της Ουκρανίας με όπλα ακριβείας

Freepen.gr -
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν πλήγματα με θαλάσσια όπλα ακριβείας, εξαλείφοντας αποθήκες πυρομαχικών ουκρανικού πυροβολικού, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών με πυρομαχικά ξένης κατασκευής την τελευταία ημέρα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ανέφερε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

"Χθες το βράδυ, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν πολλαπλά πλήγματα με θαλάσσια όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας εναντίον αποθηκών πυρομαχικών πυροβολικού, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών με πυρομαχικά που παραδόθηκαν στην Ουκρανία από δυτικές χώρες. Οι στόχοι των χτυπημάτων επιτεύχθηκαν. Όλοι οι καθορισμένοι στόχοι καταστράφηκαν", ο εκπρόσωπος είπε.
Ουκρανικά στρατεύματα προσπαθούν να προχωρήσουν σε τρεις κατευθύνσεις

Τα ουκρανικά στρατεύματα επιχειρούν να προχωρήσουν σε τρεις κατευθύνσεις, είπε ο Konashenkov.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, τα ουκρανικά στρατεύματα συνέχισαν τις επιθετικές προσπάθειες στις κατευθύνσεις του Ντόνετσκ, του Κράσνι Λίμαν και του νότιου Ντόνετσκ», είπε ο εκπρόσωπος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail