Ο Πούτιν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ειρηνικής επίλυσης στην Ουκρανία με άλλη αμερικανική κυβέρνηση

Freepen.gr - Η κατάσταση στην Ουκρανία θα μπορούσε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο υπό διαφορετική αμερικανική διοίκηση, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Σε ό,τι αφορά τον κ. Τραμπ, επιβλήθηκαν πολλές κυρώσεις και περιορισμοί στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Σημειώστε ότι δεν υπήρξαν σοβαρά, τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία, κανένα απολύτως, ωστόσο επιβλήθηκαν κυρώσεις. Αλλά δεν αποκλείω πως αν υπήρχε άλλη κυβέρνηση, θα είχαμε καταφέρει να προχωρήσουμε σε ένα ειρηνευτικό σχέδιο, το οποίο δυστυχώς απορρίφθηκε τόσο στην Ουκρανία όσο και στις δυτικές πρωτεύουσες», είπε ο Πούτιν όταν του τέθηκε σχετικό ερώτημα κατά τη διάρκεια μιας συνόδου ολομέλειας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης την Παρασκευή.

Ο Πούτιν απάντησε σε αίτημα για τη γνώμη του σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είπε ότι αν ήταν πρόεδρος, η ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα είχε συμβεί.

Ορισμένες δυτικές χώρες έχουν δημοσίως απορρίψει ένα ειρηνευτικό σχέδιο, είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail