Σκοτεινά σχέδια των Ουκρανών για τους ντόπιους αν τους βγει η αντεπίθεση;

ukrinfοrm.net
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός δεν έχει ακόμη επιτύχει στρατηγικά κέρδη, αλλά οι Ουκρανοί αξιωματικοί φαίνεται πως ήδη αποφασίζουν τι πρέπει να κάνουν με τον τοπικό πληθυσμό στην περιοχή που εντάχθηκε στη Ρωσική Ομοσπονδία πέρυσι. 

Όπως μεταδίδει το southfront.org, σε μια συνομιλία που διέρρευσε από την 35η Ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ένας Ουκρανός αξιωματικός υπενθύμισε σε όλους ότι εισέρχονται σε έδαφος που βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Γι' αυτό, φέρεται να είπε ο αξιωματικός, θα πρέπει να πολεμήσουν τους φιλορώσους συνεργάτες στην περιοχή. «Δεδομένου ότι οι ουκρανικές μονάδες δεν έχουν πια την πολυτέλεια να χάσουν τους στρατιώτες τους, ο καλύτερος τρόπος για να πολεμήσετε τους Κουίσλινγκς είναι να απομακρύνετε όλους από αυτές τις περιοχές. Μετά από όλα, κάθε κάτοικος μπορεί να είναι ένας πιθανός προδότης». 

Ένας άλλος Ουκρανός αξιωματικός έκανε μια σημαντική ανακοίνωση και προέτρεψε όλους να μην κινηματογραφήσουν τα εγκλήματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail