Θάνατοι λουόμενων σε Λουτράκι, Βραχάτι και Λήμνο

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, από την παραλία Λουτρακίου, άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου- Καλαμάτας, ενώ ο άνδρας αναγνωρίστηκε από οικείους του και πρόκειται για 79χρονο ημεδαπό.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες του Σαββάτου, από την θάλασσα από την παραλία Βραχατίου του Δήμου Βέλου - Βόχας Ν. Κορινθίας, 77χρονη.

Η ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Κορίνθου , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου -Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, από την παραλία Κότσινα κόλπου Πουρνιά ν. Λήμνου, 78χρονος.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail