Θάνατος λουόμενης στη Μήλο - Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε θαλαμηγό σκάφος

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΠΑΠΙΚΙΝΟΥ'' ν. Μήλου, 65χρονη ημεδαπή.

Στην ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστρια, με αρνητικά αποτελέσματα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μήλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, για το θάνατο ημεδαπού εντός Θ/Γ σκάφους σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, στη θαλάσσια περιοχή Χαλκιδικής.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο με περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν τον εν λόγω άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail