Πανάκριβο ή καθόλου φαγητό, σε διπλάσια τιμή για τα ουκρανικά στρατεύματα - μια τεράστια απάτη

Οι Ουκρανοί στρατιώτες λιμοκτονούν σκληρά

Ουκρανικά στρατεύματα, ω πόσο γενναίοι είναι! Κατάφεραν να κρατήσουν τον πόλεμο στην Ανατολική Ουκρανία σε αδιέξοδο για ένα επιβλητικό διάστημα 1,2 χρόνων. Ωστόσο, στη διαδικασία, έχουν χάσει μερικές ενοχλητικές μικρές πόλεις όπως η Μαριούπολη, η Ζαπορίζια και το Μπαχμούτ. Αλλά ποιος τις χρειάζεται, σωστά;

Ansh Pandey - tfiglobalnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Δε θα εκπλαγούμε αν η Ουκρανία αποφασίσει να τυλίξει με δώρο τη βασική πόλη της Οδησσού και να την παραδώσει στη Ρωσία τον επόμενο ή δύο μήνες. Αλλά hey, σύμφωνα με την ουκρανική λογική, η ήττα είναι η νέα νίκη!

Στο μεγάλο σχέδιό τους να ανατρέψουν την παλίρροια του πολέμου, η Ουκρανία καυχιέται πως εξαπέλυσε μια αντεπίθεση εναντίον της Ρωσίας. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα σε αυτή την στρατηγική. Τα στρατεύματά τους υπολείπονται σε αριθμό και όπλα ενώ… στερούνται τροφής!

Ναι, καλά ακούσατε, παιδιά. Οι γενναίοι στρατιώτες που υπερασπίζονται τη λεγόμενη επικράτεια της Ουκρανίας δεν τρώνε καν. Δεν είναι συγκινητικό;

Μια συγκλονιστική απάτη ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας και αρκεί να κάνει το αίμα σας να βράζει από δίκαιη αγανάκτηση. Φαίνεται ότι ο Ζελένσκι, ο λαμπρός εγκέφαλος πίσω από όλη αυτή την καταστροφή, δεν επιτρέπει καν στους στρατιώτες του να έχουν ένα αξιοπρεπές γεύμα ενώ διακινδυνεύουν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης. Σίγουρα, ένας άνθρωπος με ευγνωμοσύνη. 

Διπλασιάστε τα χρήματα, όχι το φαγητό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης του Radio Free Europe, έχει ξεσπάσει σκάνδαλο με υπέρογκες τιμές που χρεώνουν εργολάβοι για στρατιωτικές προμήθειες τροφίμων. Η Schemes, η ερευνητική μονάδα της Ουκρανικής Υπηρεσίας του RFE/RL, έχει αποκαλύψει στοιχεία πως τουλάχιστον τέσσερις μεγάλοι εργολάβοι χρεώνουν ξεδιάντροπα το Υπουργείο Άμυνας για βασικά τρόφιμα που προορίζονται για τα ουκρανικά στρατεύματα.

Τα συγκλονιστικά ευρήματα της Schemes βασίζονται σε συμβόλαια αξίας 1,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων που αποκτήθηκαν από πηγές που συνδέονται με το Υπουργείο Άμυνας. Είναι ενδιαφέρον ότι οι περισσότερες από αυτές τις συμβάσεις κρατήθηκαν μυστικές από το κοινό, λες και η Ουκρανία έχει μια ξαφνική εμμονή με απόρρητες πληροφορίες.

Οι διανομείς τροφίμων χρεώνουν δύο έως τρεις φορές τις τιμές της αγοράς για πατάτες, μήλα, λάχανο και αυγά που προορίζονται για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις. Ω, τι θράσος! Έγγραφα από την Κρατική Φορολογική Υπηρεσία αποκαλύπτουν την έντονη διαφορά μεταξύ αυτών των διογκωμένων τιμών και των τιμών αγοράς που αναφέρθηκαν στους φορολογικούς υπαλλήλους μόλις λίγους μήνες πριν.

Κανένα σκάνδαλο; Για μισό λεπτό

Αλλά μη φοβάστε, η κυβέρνηση επιμένει πως δε συμβαίνει απολύτως τίποτα, εκτός από το επίμονο ζήτημα αυτών των υπέρογκων τιμών και ορισμένων θυμωμένων Ουκρανών στρατιωτών, φυσικά.

Τώρα, η Ουκρανία είναι μια γεωργική δύναμη, αλλά φαίνεται ότι ο Ζελένσκι, στην επιδίωξη του πλούτου, επέλεξε να πλημμυρίσει την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης με σιτηρά αντί να ταΐζει επαρκώς τους στρατιώτες του. Πόσο ευγενικό από αυτόν! Η πρόσβαση σε τρόφιμα έχει γίνει ένα νέο μέτωπο μάχης στον πόλεμο της Ουκρανίας, με τους στρατευμένους άνδρες εν μέσω της σύγκρουσης να υποφέρουν πάρα πολύ.

Για να γίνει χειρότερη η κατάσταση, έχουν εμφανιστεί αναφορές που δείχνουν ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες δεν είναι καλά εξοπλισμένοι και βασίζονται στη γενναιοδωρία των ντόπιων για φρέσκο ​​φαγητό, όπως και το 2014.

Οι στρατιώτες είναι η ραχοκοκαλιά κάθε ισχυρού έθνους, και όμως εδώ είναι, λιμοκτονούν στην πρώτη γραμμή ενώ ο Ζελένσκι ονειρεύεται τη νίκη. Είναι αυτός ο τρόπος για να εξασφαλίσει την πίστη τους; Κυκλοφορούν φήμες για στρατιώτες που αναγκάζονται να πληρώσουν επιπλέον για τη διατροφή τους. Αλλά σίγουρα, αυτό είναι απλώς ένα μικρό τίμημα για την τιμή να υπηρετήσουν τη χώρα τους, σωστά;

Είναι ώρα για έλεγχο πραγματικότητας, Ουκρανία. Ξυπνήστε από τις αυταπάτες σας! Οι στρατιώτες σας αντιμετωπίζονται ως πιόνια σε μια μεγάλη παρτίδα σκάκι, που θυσιάζονται για χάρη μιας πολιτικής ατζέντας. Η τολμηρή απάτη που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας θα πρέπει να είναι αρκετή για να τρελάνει κάθε υγιή πολίτη.

Είναι καιρός να απαιτήσουμε λογοδοσία και δικαιοσύνη για όσους ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατέψουν το έθνος μας. Θυμηθείτε, ένας ισχυρός στρατός ξεκινά με ένα ισχυρό έθνος, και είναι καιρός να ανταποκριθείτε σε αυτό το πρότυπο, διαφορετικά η νίκη σας θα είναι πάντα ένα «όνειρο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail