Βελιγράδι: Η διεθνής κοινότητα δεν αντιδρά, δεν πονάνε οι πληγές των Σέρβων παιδιών;

Φωτογραφία: TANJUG/JADRANKA ILIC
Freepen.gr - Ο διευθυντής του Γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια, Πέταρ Πέτκοβιτς, επεσήμανε σήμερα ότι κανείς από τη διεθνή κοινότητα δεν αντέδρασε στο γεγονός ότι πριν από 24 ώρες, η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου ξυλοκόπησε βάναυσα δύο παιδιά Σέρβων κοντά στο Zvečani και ρώτησε τους εκπροσώπους τους: Αυτό σημαίνει πως οι πληγές των Σέρβων παιδιών δεν πονάνε'', μεταδίδει το σερβικό πρακτορείο tanjug.rs.

«Τα δάκρυα της μητέρας τους Μαρίας δεν υπάρχουν για σας;», ρώτησε ο Πέτκοβιτς στο λογαριασμό του στο Twitter τον ειδικό απεσταλμένο της ΕΕ για το διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα, Μίροσλαβ Λάιτσακ, τον επικεφαλής της αποστολής του ΟΑΣΕ στο Κοσσυφοπέδιο, Μάικλ Ντάβενπορτ, και τον Γερμανού πρέσβη στο Πρίστινα, Jerno Rode.

Ο Πέτκοβιτς μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο η μητέρα των χτυπημένων παιδιών διηγείται πώς συνέβη το περιστατικό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail