Η Ρωσία χτύπησε ουκρανικό κέντρο λήψης αποφάσεων

Freepen.gr  - Μια ρωσική πυραυλική επίθεση την Παρασκευή έπληξε ένα κέντρο διοίκησης του ουκρανικού στρατού, δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Ρωσικές δυνάμεις "πραγματοποίησαν μια ομαδική επίθεση με θαλάσσια και εναέρια επίθεση με όπλα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας εναντίον ενός από τα κέντρα λήψης αποφάσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων", ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση το Σάββατο.

"Ο στόχος της επίθεσης επιτεύχθηκε. Η προβλεπόμενη εγκατάσταση χτυπήθηκε", πρόσθεσε η ανακοίνωση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ρωσική Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε επίσης ένα σύντομο βίντεο ενός πυραύλου που εκτοξεύεται από ένα πολεμικό πλοίο ως μέρος αυτού που είπε ότι ήταν η επίθεση σε ένα ουκρανικό "Κέντρο λήψης αποφάσεων".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail