Στο Βλαδιβοστόκ βρέθηκε γυναίκα που αγνοείται στη Βιέννη από το φθινόπωρο

RIA Novosti / Alexander Wilf
Freepen.gr - Η αστυνομία βρήκε στο Βλαδιβοστόκ ένα κορίτσι από την Αυστρία, το οποίο εξαφανίστηκε στη Βιέννη το φθινόπωρο του 2022 και τέθηκε στη λίστα διεθνών καταζητούμενων, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών για την Επικράτεια Primorsky.

Οι υπάλληλοι του περιφερειακού τμήματος του Υπουργείου Εσωτερικών έλαβαν ειδοποίηση διεθνούς έρευνας για μια 27χρονη κοπέλα, η οποία διανεμήθηκε από το γραφείο της Ιντερπόλ στην Αυστρία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της αυστριακής πλευράς, μια κάτοικος της Βιέννης έφυγε ξαφνικά από το σπίτι τον Οκτώβριο του 2022, αφήνοντας πίσω της όλα τα υπάρχοντά της.

 Το κορίτσι, που έχει ρωσική υπηκοότητα, αποφάσισε να έρθει η ίδια στην πατρίδα της, διευκρίνισε στο RIA Novosti η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών συμπληρώνοντας πως έχει συγγενείς στην περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail