Πλοία του Στόλου του Ειρηνικού πραγματοποίησαν ασκήσεις για τον εντοπισμό «εχθρικών» υποβρυχίων

RIA Novosti / Vitaly Ankov
Freepen.gr - Τα πληρώματα των κορβετών "Gromky", "Perfect" και του μεσαίου θαλάσσιου δεξαμενόπλοιου "Pechenga" του Στόλου του Ειρηνικού (Pacific Fleet), εκτελώντας καθήκοντα στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, πραγματοποίησαν ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας για την αναζήτηση "εχθρικών" υποβρυχίων, είπε στο RIA Novosti το τμήμα πληροφοριών υποστήριξης του Στόλου του Ειρηνικού.

Σημείωσαν πως μετά από επαγγελματική επίσκεψη στο ινδονησιακό λιμάνι Surabaya, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εταιρικής σχέσης στην περιοχή, τα πληρώματα του αποσπάσματος του Στόλου του Ειρηνικού προχώρησαν στο επόμενο στάδιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μάχης ως μέρος ενός ταξιδιού μεγάλης απόστασης.

"Στο νότιο τμήμα της Θάλασσας της Νότιας Κίνας, το προσωπικό των κορβετών διεξήγαγε μια ανθυποβρυχιακή άσκηση για την αναζήτηση και τον εντοπισμό υποβρυχίων ενός εικονικού εχθρού. Το ελικόπτερο Ka-27PL της Ναυτικής Αεροπορίας του Στόλου Ειρηνικού συμμετείχε σε την άσκηση», ανέφερε το τμήμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail