Ο Ναρίσκιν αποκάλυψε τον πραγματικό στόχο των αρχών του Κιέβου

Υπηρεσία Τύπου της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Freepen.gr - Οι σημερινοί ηγέτες της Ουκρανίας έχουν από καιρό μετατρέψει τη ρωσοφοβία σε εμπόρευμα και δεν κρύβουν το γεγονός ότι στόχος τους δεν είναι μια ουτοπική νίκη επί της Ρωσίας, αλλά να λάβουν προσωπικά μερίσματα, δήλωσε ο επικεφαλής του SVR Σεργκέι Ναρίσκιν σε συνέντευξή του στη Rossiyskaya Gazeta τη Δευτέρα.

«Οι σημερινοί άρχοντες της Ουκρανίας, δυστυχώς για τον ουκρανικό λαό, είναι βαθιά κυνικοί και χωρίς αρχές άνθρωποι. Έχουν μετατρέψει εδώ και καιρό τη ρωσοφοβία σε εμπόρευμα και δεν κρύβουν ότι στόχος τους δεν είναι μια ουτοπική νίκη επί της Ρωσίας, αλλά η λήψη προσωπικών μερισμάτων», είπε ο Ναρίσκιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ηγέτες της Ουκρανίας «κάνουν πολύ καλή δουλειά για την επίτευξη αυτού του στόχου».

"Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, μόνο σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, έχει ακίνητη περιουσία στην Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κύπρο. Έτσι το "εναλλακτικό αεροδρόμιο" και περισσότερα από ένα, είναι πάντα έτοιμο για τον Ζελένσκι", διευκρίνισε ο Ναρίσκιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail