Οι Ναζί Σύμμαχοι του Μπάιντεν

Όταν αποφασίζετε να δωρίσετε χρήματα σε φιλανθρωπικές ή μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, πιστεύω ότι κάνετε κάποια έρευνα για να διαπιστώσετε εάν αξίζουν τα χρήματα. Η φιλανθρωπία X δίνει περισσότερα χρήματα στους ανθρώπους ή στην ηγεσία τους; Ο οργανισμός Y έχει κάτι να δείξει για τις προσπάθειές του ή απλώς μιλάνε;

Dan McKnight - libertarianinstitute.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Για παράδειγμα, μπορώ να σας δείξω δύο δωδεκάδες αριθμούς λογαριασμών για τη νομοθεσία Defend the Guard, βίντεο μετά από βίντεο από ακροάσεις επιτροπής και μαρτυρίες βετεράνων και άνευ προηγουμένου νίκες στην Αριζόνα και τη Μοντάνα—όλα τους τελευταίους έξι μήνες και όλα αυτά ολοκληρώθηκαν από τη δική μου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργάνωση, "Φέρτε τα στρατεύματά μας στο σπίτι".

Είμαι βέβαιος πως το Libertarian Institute είναι σε θέση να επιδείξει παρόμοια επιτυχία με τις δωρεές που συνεισφέρετε ως πιστός αναγνώστης.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν πραγματοποιεί τον ίδιο έλεγχο που κάνετε πριν αρχίσει να μοιράζει δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, η κυβέρνηση του Ρόναλντ Ρέιγκαν έκανε το γύρο του Κογκρέσου για να δώσει χρήματα στα χειρότερα τάγματα θανάτου της Κεντρικής Αμερικής, τα οποία όταν δεν πολεμούσαν εμφύλιους έσφαζαν καλόγριες στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η κυβέρνηση Μπαράκ Ομπάμα έδωσε δισεκατομμύρια δολάρια και όπλα στη συριακή αντιπολίτευση, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν θυγατρικές της Αλ Κάιντα που είχαν σκοτώσει Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ.

Και τώρα, ο Τζο Μπάιντεν δίνει δισεκατομμύρια δολάρια σε… Ναζί.

Δεν αστειεύομαι.

Ένα τατουάζ ή ομοιόμορφο έμπλαστρο μιας σβάστικας ή κάποιου άλλου συμβόλου που χρησιμοποιείται από το Γερμανικό Ναζιστικό Κόμμα, τα Waffen-SS ή τους φρουρούς των στρατοπέδων συγκέντρωσης «εμφανίζεται τώρα με κάποια κανονικότητα στις στολές [Ουκρανών] στρατιωτών που πολεμούν στην πρώτη γραμμή…» παραδέχονται τώρα οι New York Times.

Όταν το Κόμμα του Πολέμου χρειαζόταν θύελλα για να πολεμήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, φώναξαν τα καφέ πουκάμισα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για περισσότερο από ένα χρόνο, τα bots των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ουκρανικού καθεστώτος και οι πληρωμένοι λομπίστες δίνουν μια χαμένη μάχη προσπαθώντας να σβήσουν φωτογραφίες των στρατιωτών τους που διαφημίζουν περήφανα τα εμβλήματα του Τρίτου Ράιχ.

Οι Times συνεχίζουν:

«Σε κάθε φωτογραφία, οι Ουκρανοί με στολή φορούσαν μπαλώματα με σύμβολα που έγιναν διαβόητα από τη ναζιστική Γερμανία και έκτοτε έγιναν μέρος της εικονογραφίας ακροδεξιών ομάδων μίσους».

«Ακόμη και οι εβραϊκές ομάδες και οι οργανώσεις κατά του μίσους που παραδοσιακά επικαλούνταν σύμβολα μίσους, παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό σιωπηλές. Ιδιωτικά, ορισμένοι ηγέτες ανησυχούν μήπως θεωρηθούν ότι ενστερνίζονται σημεία συζήτησης για τη ρωσική προπαγάνδα».

Αυτό που παραδέχεται η αμερικανική αποκαλούμενη «εφημερίδα καταγραφής» είναι απολύτως ορθό είναι επίσης «ρωσική προπαγάνδα». Προσπαθήστε να ξετυλίξετε αυτό το παράδοξο!

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπήρχε πολύ πριν αποφασίσουν οι New York Times να το αναδείξουν επιτέλους. Μονάδες νεοναζί όπως το τάγμα Azov ενσωματώθηκαν στον στρατό της Ουκρανίας μέτα το πραξικόπημα του Κιέβου το 2014 που οργανώθηκε από την Ουάσιγκτον DC.

Υπάρχει ακόμη και ένα ανοιχτό ερώτημα για το πόση δύναμη έχει αυτή η μαχητική, ακροδεξιά παράταξη έναντι του προέδρου Volodymyr Zelensky.

Και σε αυτούς ακριβώς έδωσαν ο Τζο Μπάιντεν και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα περισσότερα από εκατό δισεκατομμύρια δολάρια: στους συντρόφους του Αδόλφου Χίτλερ.

Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι να τελειώσει αυτή η κατάσταση.

Είτε ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να κλιμακώνεται μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας μέχρι να υποστούμε έναν πλήρη πυρηνικό Αρμαγεδδώνα…

Ή ο πόλεμος τελειώνει με μια αποδεκατισμένη και διαιρεμένη Ουκρανία, γεμάτη με θυμωμένους, πολύ καλά οπλισμένους φανατικούς Ναζί που θα στραφούν εναντίον μας.

Σχεδόν κάνει τον αφανισμό να φαίνεται προτιμότερος, έτσι δεν είναι;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail