Μεντβέντεφ: Καλά μελετημένο πραξικόπημα - Οι τρελοί εγκληματίες κι οι θαυμαστές του δε θα τα καταφέρουν!

RIA Novosti / Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Η εξέλιξη των γεγονότων δείχνει ότι οι ενέργειες εκείνων που οργάνωσαν την στρατιωτική ανταρσία εντάσσονται πλήρως στο σχέδιο ενός καλά μελετημένου και ενορχηστρωμένου πραξικοπήματος, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή ετοιμότητα του σχεδίου, την επαγγελματική συνοχή των ενεργειών και τον ποιοτικό έλεγχο της κίνησης των στρατευμάτων, μπορούμε να μιλήσουμε για την παρουσία ενός καλά μελετημένου στρατιωτικού σχεδίου και τη συμμετοχή στην εξέγερση ατόμων που υπηρέτησαν προηγουμένως στις επίλεκτες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και πιθανότατα ξένων ειδικών. Επομένως, εικασίες σχετικά με το θέμα για παλαιότερα παράπονα, αδυναμία εκπλήρωσης ορισμένων υποχρεώσεων από την πλευρά του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας , "επιθέσεις" σε θέσεις πίσω από τις γραμμές του μετώπου, διαφθορά αξιωματούχων δεν αντέχουν σε έλεγχο. Αυτό είναι ανοησία. Προφανώς, πρόκειται για μια καλά μελετημένη και προγραμματισμένη επιχείρηση, σκοπός της οποίας είναι η κατάληψη της εξουσίας στη χώρα.

Καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι συνέπειες ενός πραξικοπήματος στη μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη;
Στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο πράγμα που το μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων να ήταν υπό τον έλεγχο ληστών. Μια τέτοια κρίση προφανώς δεν θα περιοριστεί σε μία χώρα. Ο κόσμος θα φτάσει στο χείλος της καταστροφής.

Δεν θα αφήσουμε τα πράγματα να πάνε έτσι. Όσο κι αν το θέλουν τρελοί εγκληματίες και οι θαυμαστές τους», είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail