Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει την ανάπτυξη της πυρηνικής τριάδας

kremlin.ru - gor Aleev, TASS
Freepen.gr - Η Ρωσία θα συνεχίσει την ανάπτυξη της πυρηνικής τριάδας, δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με αποφοίτους ανώτατων στρατιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

«Ο οπλισμός της ρωσικής πυρηνικής τριάδας καθιστά δυνατή την αποτελεσματική και αξιόπιστη διασφάλιση της στρατηγικής αποτροπής και τη διατήρηση μιας παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων. Αυτό είναι μια έκφραση των αποτελεσμάτων της κολοσσιαίας πολυετούς δουλειάς των επιχειρήσεων, των γραφείων σχεδιασμού, των εργαζομένων και των μηχανικών μας, στρατιωτικών και πολιτικών ειδικών», είπε ο αρχηγός του κράτους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα περίπου οι μισές μονάδες και σχηματισμοί των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων είναι εξοπλισμένες με τα πιο πρόσφατα συγκροτήματα Yars.

Ο Ρώσος Πρόεδρος πρόσθεσε ότι η πυρηνική τριάδα αποτελεί βασική εγγύηση για την ασφάλεια της Ρωσίας και την παγκόσμια σταθερότητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail