'Έτσι θα είναι η αίσθηση στις εγκαταστάσεις στο νέο “σπίτι” του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, δίπλα στο νέο γήπεδο!

Παρουσιάστηκαν την Τετάρτη οι μελέτες για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για το νέο “σπίτι” του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

- Κεντρική αίθουσα κλειστού Γυμναστηρίου (Αρένα) για οργάνωση αγώνων μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου σάλας, γυμναστικής κ.ά. με κερκίδες για 3.100 θεατές, με χώρους υγιεινής και κυλικεία.

- Γυμναστήριο - προπονητήριο για μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστική και άλλες εκδηλώσεις (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) με πρόβλεψη θέσεων για 200 θεατές.

- Επτά προπονητήρια: Αίθουσες προπόνησης βαρέων αθλημάτων (άρση βαρών, πάλη, πυγμαχία) και αίθουσες προπόνησης λοιπών αθλημάτων (επιτραπέζια αντισφαίριση, ξιφασκία, σκοποβολή, τοξοβολία).

- Ένα προπονητήριο για ΑμεΑ.

- Δύο αίθουσες ενδυνάμωσης.

- Ανοικτό κολυμβητήριο με πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων και κερκίδα 500 θεατών.

- Γραφεία της διοίκησης, Μπουτίκ και πωλητήριο αναμνηστικών, VIP’s lounge με άμεση οπτική επαφή με την αρένα, αίθουσα Τύπου με 60 θέσεις εργασίας καθώς και αναψυκτήριο με θέα την Ακρόπολη.
Υπόγειο γκαράζ χωρητικότητας 125 θέσεων.

"Πάσα στο μέλλον" το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, "παλάτι" το αποκάλεσε παριστάμενος δημοσιογράφος. Εντυπωσιακό οπωσδήποτε!

Η μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού θα απολαμβάνει αναβαθμισμένες εμπειρίες, και η γειτονιά του Βοτανικού θα αναβαθμιστεί σημαντικά!











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail