Ο Πούτιν ευχαριστεί τους Ρώσους για την ενότητα, υπόσχεται να εκπληρώσει την υπόσχεσή του στους μαχητές της Βάγκνερ

Freepen.gr -
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε άλλη μια τηλεοπτική ομιλία στο έθνος, ευχαριστώντας τους Ρώσους για την ενότητά τους εν μέσω της απόπειρας ανταρσίας της 24ης Ιουνίου. Τόνισε ότι από την αρχή είχαν ληφθεί άμεσα μέτρα για την αποφυγή αιματοχυσίας, επαίνεσε το θάρρος των στρατιωτικών και των στελεχών επιβολής του νόμου και δεσμεύτηκε να εκπληρώσει την υπόσχεσή του στα μέλη της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.

Οι διοργανωτές της ανταρσίας πρόδωσαν τη χώρα τους και τον λαό τους, καθώς και εκείνους που είχαν σταθεί μαζί τους, τόνισε ο Πούτιν.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους στρατιωτικούς, τους αξιωματικούς της επιβολής του νόμου και των υπηρεσιών πληροφοριών, καθώς και στους ήρωες πιλότους που είχαν σηκωθεί για να σταματήσουν τους στασιαστές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail