Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε την ετοιμότητά του να απαντήσει γρήγορα στην αναδιάταξη της Βάγκνερ

Φωτογραφία: NATO
Freepen.gr - Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι η συμμαχία παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης γύρω από τη Wagner PMC και τις πληροφορίες για την υποτιθέμενη «δυνητική αναδιάταξη στη Λευκορωσία» και είναι «έτοιμη να ανταποκριθεί γρήγορα».

"Πρώτον, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό με βεβαιότητα - η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Δεύτερον, τους παρακολουθούμε, μπορούμε να ανταποκριθούμε γρήγορα, εάν χρειαστεί", είπε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με υποτιθέμενα σχέδια για μετεγκατάσταση της Wagner στη Λευκορωσία.

Ταυτόχρονα, υπενθύμισε πως μιλάμε για τις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας . "Το ΝΑΤΟ επικεντρώνεται στην υποστήριξη της Ουκρανίας ... Το ΝΑΤΟ δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει σε αυτά τα ζητήματα", ανέφερε εξηγώντας τη θέση της συμμαχίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail