Οι ρωσικές δυνάμεις εξαφάνισαν οκτώ ουκρανικές αποθήκες πυρομαχικών

Freepen.gr - Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν οκτώ ουκρανικές αποθήκες πυρομαχικών την περασμένη ημέρα κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, επιχειρησιακά/τακτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό των ρωσικών ομάδων δυνάμεων έπληξαν 98 ουκρανικές μονάδες πυροβολικού σε θέσεις βολής, ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 112 περιοχές, είπε ο εκπρόσωπος.

Τα ουκρανικά στρατεύματα συνέχισαν τις ανεπιτυχείς προσπάθειες να προχωρήσουν στο νότιο Ντόνετσκ, τις περιοχές Ζαπορόζγιε και Ντόνετσκ την τελευταία ημέρα, ανέφερε ο Κονασένκοφ.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, οι ουκρανικοί ένοπλοι σχηματισμοί συνέχισαν τις ανεπιτυχείς προσπάθειες να προχωρήσουν στις νότιες κατευθύνσεις του Ντονέτσκ, του Ζαπορόζγιε και του Ντόνετσκ», είπε ο εκπρόσωπος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail